به گزارش شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد ، در مجموع پنج وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد. مطالعه آنها كه به صورت آنلاين در مجله Circulation منتشر شده است ، اطلاعات سلامت و رژيم غذايي حدود 2 ميليون نفر را در سراسر جهان …
منبع: گزارشكر يك
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟ https://reporter1.ir/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/ Wed, 29 Sep 2021 23:26:53 0000 سلامت و دانش https://reporter1.ir/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/
به گزارش شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد ، در مجموع پنج وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد. مطالعه آنها كه به صورت آنلاين در مجله Circulation منتشر شده است ، اطلاعات سلامت و رژيم غذايي حدود 2 ميليون نفر را در سراسر جهان …
منبع: گزارشكر يك
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟

به گزارش شفاف ، بر اساس تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد ، در مجموع پنج وعده ميوه و سبزيجات در روز بيشترين مزاياي سلامتي را دارد.
مطالعه آنها كه به صورت آنلاين در مجله Circulation منتشر شده است ، اطلاعات سلامت و رژيم غذايي حدود 2 ميليون نفر را در سراسر جهان طي يك دوره 30 ساله رديابي كرده است.
به گفته دويچه وله ، افرادي كه پنج مورد از اين موارد را مصرف كرده اند در مقايسه با افرادي كه فقط دو وعده ميوه يا سبزيجات در روز مصرف كرده اند:
– 13٪ خطر مرگ به هر علتي كاهش مي يابد.
– 12 risk خطر مرگ در اثر بيماري قلبي يا سكته مغزي كمتر است.
– 10 risk خطر مرگ در اثر سرطان كمتر است.
– كاهش خطر مرگ ناشي از بيماريهاي تنفسي مانند بيماري مزمن انسدادي ريه تا 35
به گفته نويسنده و محقق اصلي اين مطالعه ، دكتر دانيل وانگ ، ميوه ها و سبزيجات منبع اصلي چندين ماده مغذي از جمله پتاسيم ، منيزيم ، فيبر و پلي فنول (تركيبات گياهي با خواص آنتي اكسيداني) هستند كه به ويژه براي سلامت قلب و عروق مفيد هستند. رابطه خوني دانشكده پزشكي هاروارد
محققان مي گويند اكثر مردم بايد دو وعده ميوه و سه وعده سبزيجات در روز بخورند.
بزرگترين مزاياي سلامتي ناشي از خوردن سبزيجات سياه (كلم پيچ ، اسفناج) و ميوه ها و سبزيجات (مركبات ، توت فرنگي و هويج) غني از ويتامين C و بتاكاروتن است. ويتامين C و بتاكاروتن آنتي اكسيدان هايي هستند كه ممكن است نقش مهمي در پيشگيري از سرطان داشته باشند.
نكته ديگر اين است كه نتايج اين مطالعه نشان مي دهد كه خوردن بيش از پنج وعده ميوه يا سبزي در روز فايده بيشتري در كاهش خطر مرگ ندارد. دكتر وانگ تأكيد مي كند كه اگر به مدت يك روز به ميوه و سبزيجات دسترسي نداريد ، مي توانيد با خوردن كمي بيشتر از حد معمول در روزهاي ديگر ، متوسط مصرف هفتگي اين مواد را افزايش دهيد.
براي اين كار نيازي به ايجاد تغييرات اساسي در رژيم غذايي معمولي خود نداريد. به عنوان مثال ، صبحانه مي تواند يك كاسه غلات با زغال اخته يا تخم مرغ آب پز با گوجه فرنگي ، پياز و اسفناج باشد. ناهار مي تواند يك سالاد با ميوه ها و سبزيجات مورد علاقه شما (سالاد كلم پيچ و اسفناج با گريپ فروت ، فلفل و برش هويج) ، يك فنجان ماست با توت فرنگي يا يك اسموتي با كلم پيچ و انبه باشد.
براي شام ، سبزيجاتي مانند بروكلي بخارپز يا كدو سبز بخوريد. اگر فرصتي براي خوردن مقدار زيادي سبزي در طول روز نداريد ، يك سالاد بزرگ براي شام با سبزيجات رنگارنگ و مقداري پروتئين مانند مرغ كبابي يا ماهي آماده كنيد.
منبع: گزارشكر يك
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟
- جمعه ۰۹ مهر ۰۰ ۱۰:۰۴
- ۱۸ بازديد
- ۰ نظر